Route
 
Grotere kaart weergeven
JEF JACOBS
STEENDONK 7
2370 ARENDONK
BE 0731 205
794

TEL: 014 67 70 44
FAX: 014 67 08 20


(Klik links op "Routebeschijving" om uw vertrekpunt in te geven.)

Voor auto's en kleine bestelwagens:

Vanuit Turnhout:
Je komt van de Ring in Turnhout en slaat aan MIKO af richting Oud-Turnhout. Daarna rijd je door het dorp van Oud-Turnhout en door het gehucht Zwaneven. Ongeveer 1km na de verkeerslichten van Zwaneven, kan je links indraaien richting Arendonk, de Nieuwe Staatsbaan. Daarna blijf je de weg volgen tot het eerste verkeerslicht, ongeveer 4 km. Daar draai je rechts in de richting van de kerk van Arendonk. Even verder zie je rechts een school en links een kerkhof. Juist naast het kerkhof draai je links een smal straatje in, Steendonk. Op het einde van dit straatje vind je rechts de burelen.

Vanuit Retie en E34:
Vanuit Retie kom je via de Europalaan over de brug van de autostrade. Je rijdt door tot aan de kerk van Arendonk. Daar draai je links de Valken in. Na 200 meter rijd je rechts de Kloosterbaan op. Hier rijd je tot je links een school ziet, en rechts een kerkhof. Vlak voor dit kerkhof sla je rechts af in een smal straatje, Steendonk. Op het einde van dit straatje vind je rechts de burelen.

Vanuit Reusel:
Vanuit Reusel rij je over de grens en de brug van het kanaal aan de Voorheide. Je blijft verder rijden voorbij het Pelgrimspleintje en het kapelletje van de Wampenberg tot aan de verkeerslichten. Daar draai je links in richting van de kerk van Arendonk. Even verder zie je rechts een school en links een kerkhof. Juist naast het kerkhof draai je links een smal straatje in, Steendonk. Op het einde van dit straatje vind je rechts de burelen.

Vanuit Ravels:
Je komt vanuit Ravels, Weelde of Poppel. Vanuit het Panneke rij je richting Arendonk, door de bossen van de Lusthoven. Je passeert de brug over het kanaal en rijdt verder voorbij de tennisclub tot aan de verkeerslichten. Je steekt er recht over richting van de kerk van Arendonk. Even verder zie je rechts een school en links een kerkhof. Juist naast het kerkhof draai je links een smal straatje in, Steendonk. Op het einde van dit straatje vind je rechts de burelen.

Voor vrachtwagens:


Vrachtwagenchaufeurs
moeten er rekening mee houden dat je door het centrum van Arendonk niet met meer dan 7,5 ton mag rijden. Best rijd je via de autostrade E34 richting afrit 25 van Oud-Turnhout. Hierna vervolg je de weg richting Oud-Turnhout. Na 2 km ongeveer draai je rechts richting Arendonk, de Nieuwe Staatsbaan. Daarna blijf je de weg volgen tot het eerste verkeerslicht, ongeveer 4 km. Daar draai je rechts in richting van de kerk van Arendonk. Even verder zie je rechts een school en links een kerkhof. Juist na het kerkhof draai je links een smal straatje in, Steendonk. Op het einde van dit straatje vind je rechts de burelen.

Voor het echte lange vervoer is er een mogelijkheid om via de achterweg naar het plein te rijden.
Je rijdt dan i.p.v. rechts aan de verkeerslichten nog 1 straat verder rechtdoor. Dan sla je rechts de Van Eyckenlaan in. Op de eerste vluchtheuvel kan je daar rechts via de achterste weg naar het plein rijden.